Nails

Eksklusiv skønhedsklinik i hjertet af Hellerup

Permanent makeup

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit udseende med permanent makeup. Farven vil forblive i huden i 2-5 år, afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Goldeneye's farver er naturligvis EU-godkendte og 100 % sikre at anvende. 

I vores klinik i Hellerup ved Gentofte og Østerbro udføres vores behandling med mikrotynde nåle og med revolutionerende og​ computerstyret udstyr fra Goldeneye, specielt udviklet til netop denne type behandling af permanent makeup, hvilket sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner efterfølgende og absolut fremragende resultater.

Hvorfor vælge permanent makeup?

Formålet med disse procedurer kan være mange, men for at nævne et par stykker, så kan det udføres for at forbedre og justere på eventuelle små "skønhedsfejl". At tilføre det, som er manglende fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid og at give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet makeup.

​Både mænd og kvinder, der oplever følgende, kan have stor glæde af permanent makeup:

  • Manglende hårvækst ved bryn eller vipper
  • Manglende pigment i læberne og/eller udefineret læbekant
  • Før og efter kemoterapi

Der kan som sagt være forskellige årsager til, at man ønsker at få permanent makeup, og hos os er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere resultat. 

Med Goldeneye systemet er der mulighed for at lave rigtig mange forskellige former for permanent makeup, og vores mikropigmentist vil rådgive og guide dig til den rigtige behandling ved valg af farve og form ud fra din farvetype, ansigtsform, øjenform og personlige stil.​

En konsultation koster koster kr. 350,- men fratrækkes prisen på den ønskede permanent makeup behandling.

Efter ca. 6-8 uger skal du komme til opfølgning hos os (denne genoptegning er med i prisen på behandlingen og koster altså ikke ekstra).

For at holde farven og formen på det optegnede område perfekt må det forventes at der skal en genoptegning til i løbet af ca. 2 år.

Permanent makeup, konsultation

Varighed: 15 minutter

Pris: 350 kr. (prisen bliver fratrukket behandlingsprisen)

​​Permanent makeup, øjenbryn

Hairstrokes

​Varighed: 90 minutter

Pris: 5.000 kr. 

​Få permanente øjenbryn så de bliver mere fyldige og er med til at forme og give ansigtet karakter. De kan laves meget naturlige uden skarpe kanter eller mere markerede - alt efter dit ansigt og din smag.

Permanent makeup, øvre og nedre eyeliner

Varighed: 60 minutter

Pris: 5.000 kr. 

En permanent eyeliner er fantastisk til at fremhæve øjet med og til at få øjet til at se mere udtryksfuldt ud. Farven lægges helt nede ved vippekanten og kan enten laves tynd og vippetætnende, eller tykkere og mere markeret. Den nedre del kan laves blot som en markering i vippekanten eller som en decideret streg. Permanant eyeliner er super flotte til stort set alle.

Permanent makeup, øvre eyeliner

Varighed: 60 minutter

Pris: 3.800 kr. 

Permanent makeup, nedre eyeliner

Varighed: 60 minutter

Pris: ​2.800 kr. 

Permanent makeup, læber

Varighed: 150 minutter

Pris: 5.500 kr. 

En markering med optegning af læberne giver et indbydende look. Ofte er læberne skæve, ikke ens i størrelsen eller meget ujævne i kanten. Dette kan klares med en optegning, og resultatet kan være enten meget naturligt eller mere markant - det er op til dig.

Permanent makeup, genoptegning indenfor 2 år

Varighed: 60 minutter

Pris: 1.500 kr.

Dette er for dig, som før har fået lavet permanent makeup hos os og som trænger til en genoptegning indenfor 2 år.

Permanent makeup, genoptegning indenfor 2-4 år.

Varighed: 75 minutter

Pris: 2.500 kr.

Dette er til dig, som før har fået lavet permanent makeup hos os,og som trænger til en genoptegning indenfor 2-4 år

Book en tid

Du kan ikke booke tid online til disse behandlinger, da du skal booke en konsultation først. Efter konsultationen finder vi en tid sammen til dig til optegning. Og prisen for konsultationen vil blive fratrukket optegningsprisen. Kontakt vores klinik i Hellerup ved Gentofte og Østerbro på telefon 3940 0099 eller på mail info@cliniquebelnatur.dk.

Følg os på Facebook​

​Clinique Belnatur - Frederikkevej 12 - 2900 Hellerup - Tlf: 3940 0099 -  E-mail: info@cliniquebelnatur.dk