Kemisk peeling der fornyer huden

Har du pigmentforandringer, akne eller ar i huden, som du kunne tænke dig at slippe af med? Så kan en kemisk peeling være den rette løsning, og den kan du få udført hos os hos Clinique Belnatur. Vores klinik er beliggende i Hellerup, hvor vi ofte tager imod kunder fra de omkringliggende områder som for eksempel Gentofte og Østerbro.

Effektiv metode til fornyelse af huden

Kemisk peeling af huden er en af verdens mest anvendte metoder til hudfornyelse. Det er en metode, der i mere end 60 år efterhånden har været anvendt og anbefalet af hudlæger i forbindelse med flere forskellige lidelser. Metoden kan blandt andet bruges til fjernelse af ar, rynker og pigmentforandringer.

Peeling af huden går helt overordnet set ud på at slibe huden, hvorved den bliver stimuleret, og herefter vil der blandt andet blive gendannet nye hudceller – en såkaldt fornyelse af huden.

Vi tilbyder en effektiv kemisk peeling, der blandt andet består af mandelsyre og vitamin A. Denne behandling anvendes for at fjerne niveau 1 af fotoforandring, mild inflammatorisk akne og lettere pigmentforandringer.

Vores produkter indeholder:

  • Mandelsyre - 45 %
  • Vitamin A - 1 %
  • Liponsyre - 5 %

Hvor ofte skal jeg behandles?

Vi anbefaler, at du får en kemisk peeling ud fra nedenstående behandlingscyklusser:

1. cyklus: 1 behandling pr. uge i 4-6 uger

2. cyklus: Behandling hver 15. dag med 2-4 behandlinger.

Pris: 650 kr.

Kontakt os og hør mere eller book tid til en kemisk peeling

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, kunne du tænke dig at høre, om en kemisk peeling vil være den rette akne ar-behandling, eller behandling af andre hudlidelser for dig, eller kunne du tænke dig at bestille tid til en behandling? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan enten kontakte os på telefon 39 40 00 99, eller du kan skrive til vores e-mail info@cliniquebelnatur.dk. Ønsker du at bestille en tid til behandling, kan du også gøre det via vores online bookingsystem.

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   insta-grey_2

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00