Nails

Eksklusiv kosmetisk skønhedsklinik 

i hjertet af Hellerup

Kosmetiske behandlinger​
​- Botox/Restylane, Hårfjerning med laser og Fedtfrysning.

Som noget HELT NYT i Clinique Belnatur tilbyder vi nu kosmetiske behandlinger i eget regi.

​Både i Danmark og internationalt har der de senere år, været en stigende tendens til, at mange patienter efterspørger mindre omfattende behandlinger end traditionel plastikkirurgi.


Mange ønsker ikke at være sygemeldt fra jobbet efter et kirurgisk indgreb, og andre føler at problemet ikke er stort nok til, at de vil gennemgå en operation. Der findes i dag flere effektive behandlinger, som giver god effekt, uden at man behøver at gennemgå kirurgiske indgreb.


Hos os foretages behandlingerne af speciallæger og sygeplejersker, som alle er uddannede indenfor de relevante områder. Alle behandlere er registrerede og overholder Sundhedsstyrelsens krav om to dages betænkningstid på kosmetiske behandlinger.


Ikke-kirurgiske behandlinger skal både ses som et enklere alternativ til et kirurgisk indgreb, men også som et nyttigt supplement. Dette gælder specielt ved plastiske operationer i ansigtet, hvor en forbedring af hudkvaliteten inden operationen, vil give mange patienter et endnu bedre resultat.

I samarbejde med Speciallæge og dermatolog Christian Avnstorp og kosmetisk sygeplejerske Pernille Ungermann, tilbyder vi nu filler-behandlinger med Restylane®, Botox®/Vistabel®-behandlinger, samt hårfjerning med laser.

Vi garanterer en bred erfaring, som sikrer den bedste vejledning, kvalitet og det flotteste resultat.

Louise Arup Fischer Neergaard

Kandidat Københavns universitet 2001
Ph.d. 2009

Speciallæge 2016.​

Louise har arbejdet i dermatologien siden 2003, og har forsket i kontakt allergi.
Hun har arbejdet med laser til både hudlidelser samt kosmetisk behandling. Louise har en bred erfaring indenfor kosmetisk dermatologi med både laser, Sclerosering, filler, botox samt syrepeeling

Vivian Thygesen

​Er uddannet sygeplejerske i 2011 og har stor erfaring inden for det neurologiske speciale. Siden 2017 har Vivian arbejdet som kosmetisk sygeplejerske og har gennem de sidste par år udført mange filler, botox og laserbehandlinger, og derved oparbejdet stor erfaring inden for branchen. Vivian går aldrig på kompromis med hverken faglighed eller sikkerhed. Vivian er registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og har stor erfaring i fillers, botox og laserbehandlinger. Du er i gode hænder.