Privatlivspolitik​

Dette website ejes af Clinique Belnatur, Frederikkevej 12, 2900 Hellerup, CVR-nr. 29185689.

Når du anvender hjemmesiden www.cliniquebelnatur.dk, tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber

ydelser, lagrer vi data.

Data anvendes til følgende formål:

Data indsamlet ved brug af hjemmesiden anvendes til at identificere dig som bruger og vise dig de

annoncer, som er relevante for dig. Det bruges til markedsføring på sociale medier samt til analyse

af, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, for at optimere vores service og brugeroplevelsen.

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig

nyhedsbrevene.

Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data:

Vi opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende

lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når

formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger:

Vi lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger

f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder

nyhedsbreve.

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  • Fra dig via tilmelding til Clinique Belnaturs nyhedsbrev på hjemmesiden.
  • Fra dig i forbindelse med køb af produkter eller behandlinger.
  • Fra andre kilder, der er offentlige tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • Databehandler, Mailchimp.

Behandlingsgrundlag:

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger grundet:

  • Markedsføring af vores virksomhed.
  • En retlig forpligtelse, fx i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring:

Dine personoplysninger bliver opbevaret, så længe det er nødvendigt til disse formål:

  • I forbindelse med nyhedsbreve:
    ​Så længe du modtager markedsføringsmateriale og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:
    ​For at opnå en effektiv levering af Clinique Belnaturs produkter og behandlinger vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

  • Personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Indsigt og klager

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan gøre indsigelse mod,

at oplysninger om dig anvendes, samt tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet

oplysninger om dig. Derudover kan du til enhver tid få rettet eller slettet, de personoplysninger vi

ligge inde med om dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage

kontakt til datatilsynet.

Henvendelse angående en eller flere af ovenstående sager skal ske til: info@cliniquebelnatur.dk.

Hvis du ønsker at trække samtykke tilbage, angående udsendelse af nyhedsbreve, kan det ske ved

at trykke på linket i den enkelte nyhedsmail.

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   insta-grey_2

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00