Om Marianne Giske​

Marianne Giske er kvinden bag Clinique Belnatur. Hun er 43 år og fra Norge - men flyttede i 2003 til Danmark. Her ønsker hun nu at blive boende med sin datter.

Marianne åbnede Clinique Belnatur i Hellerup i 2006. Klinikken er opkaldt efter de spanske Belnatur hudplejeprodukter, som Marianne også har agenturet på i Danmark, og som hun selvfølgelig også behandler i og sælger fra klinikken.Navnet stammer fra Belezza Natural, der betyder naturlig smuk!

​I 2011 købte Marianne Nail Office på Strandvejen, og fik flyttet den ned til Clinique Belnatur, så den nu ligger side om side med Clinique Belnatur – men med egen indgang på hjørnet - så nu kan Marianne sikre sig at kunderne også går fra klinikken med velplejede hænder og fødder.

Marianne Giske behandler rigtig mange kunder, kvinder som mænd, der kommer igen og igen og kendisserne kommer fra nær og fjern, for alle elsker at komme på hendes klinik, da hun tilbyder det hele- nu også Kosmtiske behanlinger som Botox, fillers, laser og fedtfrysning.

Med smil, personlig forkælelse, god tid til hver kunde, masser af energi og god service får man sine behandlinger fra top til tå.

Velkommen til Clinique Belnatur og Nail Office i Hellerup!​

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00