Ambassadører

​ ”Hvis det stod til mig tilbragte jeg gerne flere timer hver uge hernede, for Marianne har altid det nyeste og det bedste! Så jeg ved jeg får de bedste resultater!” – Rigmor Zobel​

​”Jeg kan på det varmeste anbefale Clinique Belnatur i Hellerup. Jeg elsker ganske enkelt at komme hos Clinique Belnatur. Der er så hyggeligt, behandlingerne er fantastiske og personalet er enestående dygtige og nærværende. Jeg føler virkelig at jeg er i de bedste hænder”

– Henriette Zobel

"Ind i Nail Office - velplejede negle - ud af Clinique Belnatur med skønne treats for resten af kroppen. Roligt, behageligt og effektivt behandlet af det sødeste personale. Dælme smart at placere det hele på samme sted!”

– Mayianne Dinesen​​

​ “Clinique Belnatur is my heaven! I'm pampered from top to toe and feel like as soon as I enter the place, all my daily stresses are left outside the door. I'm left with only peace and tranquility and luxury treatments that make me feel a million!” – Claire Ross-Brown​

" Jeg er glad for mine laserbehandlinger hvor jeg får fjernet hår på benene permanent." Carla Mickelborg

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00