Filler og botox fjerner rynker og linjer

På vores eksklusive klinik i Hellerup tilbyder vi filler- og botoxbehandling for klienter i nærområdet, blandt andet Gentofte og Østerbro. Vi lægger stor vægt på at have god tid til den enkelte klient og give den bedst tænkelige oplevelse. Vi har desuden gode og konkurrencedygtige priser, som du kan se længere nede på siden.

Filler og botox har mange fordele, herunder:

  • Det er en effektiv vej til en yngre og friskere udseende
  • Det fjerner rynker og linjer i ansigtet – og giver en glattere hud

Hvordan fungerer filler/vævsfyldere?

Vævsfyldere, som kaldes filler, er en gel, der består af naturligt hyaloronsyre og vand. Hyaloronsyre er et molekyle, som findes naturligt i vores hud og bindevæv. Molekylet hyaloronsyre er derfor ikke et fremmed stod for kroppen. Huden nedbryder selv hyaloronsyren med tiden, og derfor er behandlingen ikke permanent.

  • Filler sprøjtes i små mængder ind i vævet for at skabe fylde samt udjævne rynker og furer
  • Med alderen mister vi fylde i ansigtet på grund af knogletab og fedttab
  • Den mistede fylde kan erstattes af filler, som giver volumen

En let forøgelse af fylden i ansigtet kan få ansigtet til at se blidere og mildere ud. En volumenforøgelse med filler, på for eksempel kindbenene, kan være med til at ændre proportionerne i ansigtet og give ansigtet et løft. Når læber fyldes let, giver det ofte et mere feminint udtryk.

Filler-behandling er en effektiv metode til at genskabe hudens naturlige kontur, forbedre hudens fugtbalance og skabe en hud med mere spændstighed og glød. I klinikken bruger vi kun ikke-permanente fillers.

Hvor længe holder filler?

Virkningsvarigheden er meget forskellig, alt efter område og den enkelte patient. Typisk virkningsvarighed er 3-12 måneder – men både kortere og længere virkningsvarighed kan forekomme. Den første behandling holder altid kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

Resultat og bivirkninger

Klinikken lægger stor vægt på det naturlige resultat – med udgangspunkt i den skandinaviske stil. Få forøget livsglæden ved at få foretaget kosmetiske forandringer i sikre hænder hos førende behandlere. Hvad enten du drømmer om at få minimeret rynker i ansigtet eller vil have en skinbooster for en bedre og yngre hud, har du mulighed for at optimere dit udseende til den bedste version af dig.

Behandling med filler er forbundet med meget få bivirkninger. Som med anden injektionsbehandling kan der være lokalsmerte, rødme, blå mærker og hævelse de første dage efter behandlingen. Infektion forekommer yderst sjældent.​

Hvordan virker botox/Vistabel?

Botox er et gennemtestet muskelafslappende middel. Det har været brugt medicinsk i mange år til sygdomsbehandling af spastiske muskler og øget svedproduktion. Botox har været brugt kosmetisk i mere end 15 år. Botox er et lægemiddel, som indeholder botulin-toksin Type A. Toksinet kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. I klinikken bruger vi præparatet Vistabel, som er det originale toksin fra den amerikanske producent Allergan.

Kosmetisk bruges botox til at udglatte og fjerne rynker i ansigtet – for eksempel rynker mellem øjenbrynene, i panden eller smilerynkerne. Botox er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Botox/Vistabel blokerer nerveimpulserne til de små ansigtsmuskler, og forhindrer at de trækker sig sammen. Botox virker blandt andet til:

  • Huden vil fremstå mere glat og rynkefri
  • Produktet virker kun på de specifikke muskler, som behandles
  • Uønskede bivirkninger ved brug af botox/Vistabel er sjældne
  • Mest almindelige bivirkning er en anelse ømhed eller et lille blåt mærke på grund af en lille blodudtrædelse
  • Der er på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter behandlingen

Bestil tid til din behandling i dag

Vi har altid fri konsultation til behandlinger med filler og botox. Du kan ringe og bestille en tid på telefon 39 40 00 99 eller ved at booke online her. Ønsker du en konkret pris eller vil du have svar på et spørgsmål, kan du skrive en e-mail til info@cliniquebelnatur.dk.​

Priser​

Sklerosering

Konsultation

Gratis

Første sprøjte

1.800,-

Efterfølgende sprøjte i samme behandlingsseance

500,-

Botox​ - Vistabel

1 område, fx. mellem øjenbryn (bekymringsrynker) eller pande1 område, fx. mellem øjenbryn (bekymringsrynker) eller pande (Gælder ikke Masseter)

Masseter (den store tyggemuskel)

1.500,-

2.500,-

Tillægsområde/ Lille område (fx browlift)

750,-

2 områder

2.400,-

3 områder

3.200,-

Restylane

- Ikke  permanent vævsfillers

0.55 ml

1.800,-

1 ml

3.000,-

2 ml

5.500,-

Herefter pr. ekstra ml

2.000  

Skinbooster

Restylane Vital / Light

Første ml

2.200,-

2 ml

AFBESTILLING SKAL SKE 24 TIMER INDEN BEHANDLING/KONSULTATION ELLERS KR.

4.000,-

500,-

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00