Hairfiller

DR.CYJ Hair er for dig som oplever hårtab eller lider af alopecia.

Produktet er et resultat af 13 års forskning med påfølgende lancering i 2016, som gør den til den nyeste og mest moderne produkt mod hårtab.
Formelen af de patenterede midler og hyaluronsyren styrker håret ind i hårsækkene, noget der fører til tykkere og stærkere hår.

HVORDAN FUNGERER FILLER/VÆVSFYLDERE?

Vævsfyldere, som kaldes filler, er en gel, der består af naturlig hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er et molekyle, som findes naturligt i vores hud og bindevæv. Molekylet hyaluronsyre er derfor ikke fremmed for kroppen. Huden nedbryder selv hyaluronsyren med tiden, og derfor er behandlingen ikke permanent.

HVORDAN VIRKER DET?

 

DR.CYJ hår-filler aktiverer blodcirkulationen i hovedbunden og hjælper hårfolliklerne til at revitalisere og producere stærkere hårvækst.

Denne behandlingen har en vedvarende effekt:

Hårvækst Stimulering : Stimulerer ekspression af gener der stimulerer hårvækst positivt ved at forstærke virkningen af Beta-Catenin og ved at aktivere stamcellerne der igen sikrer hårvækst i Anagen hårvækst fase.

Inhibering af alopecia : Beskytter mod alopecia ved at hæmme BMP4 og DKK-1, de vigtigste faktorer i hårtab.

Antioksidant : Kan hæmme alopecia ved kontrol af ROS, forårsaget af UV, stress og andre eksterne faktorer

Stimulering af angiogenese: Bidrager til at producere sundere hårsække ved at give næring til hårroden gennem stimulansen af angiogenese.

Effekten av DR.CYJ Hair Filler-behandlingen skiller sig fra hver patient, men kan være synligt i rundt et år. I mellem og efter denne periode kan DR.CYJ Hair Filler-behandlingen (delvis) gentages.

I tillæg anbefales det at fortsætte at bruge Pelo Baum Hair