ALTERNATIVET TIL FEDTSUGNING

​​TEI SYSTEM

​Tei System er en helt ny generation indenfor elektronisk muskelstimulation, der bygger på en ny revolutionerende teknologi. En af tingene der adskiller Tei System fra mange muskelstimulatorer på markedet er, at den har en kombination af muskelstimulation og infrarød varme. Fordelen med den infrarøde varme er, at den trænger 4 cm ind i vævet og gør behandlingen mere behagelig og effektiv.

TEI SYSTEM har følgende 21 effektive programmer:​

 • ​Blød cellulite
 • Hård cellulite
 • Ødemisk cellulite
 • Opstramning
 • Intens opstramning
 • Vanddrivende
 • Efter fødsel
 • Figurformning
 • Muskeltoning
 • Afslappende
 • Lymfedrænage
 • Fedtdrænage
 • Brysttræning
 • Muskelafslappende
 • Lokale fedtansamlinger
 • Fedtansamlinger
 • Cirkulationsproblemer
 • Øget forbrænding
 • Passiv muskeltræning
 • Afslappende - anstrengt muskulator
 • Sekvens muskeltræning

​Varmebehandlingen giver følgende fordele:

Opvarmer musklerne, hvilket giver bedre effekt af stimuleringen

Giver øget forbrænding- virker slankende

Giver øget blod-og lymfecirkulation. Dermed føres næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i cellerne i kroppen, og affaldsstofferne transporteres mere effektivt væk

Forbedrer effekten af muskelstimuleringen på cellulite. Her gør kombinationen med infrarød varme underværker. Behandlingen går langt dybere end andre muskelstimulatorer.

Giver en afslappende effekt for hele kroppen​

LIPOBELT

LIPOBELT - FEDTREDUCERENDE BEHANDLING 100 % EFFEKTIV

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

En undersøgelse gennemført under lægeligt tilsyn har vist en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm efter 8 behandlinger. Men allerede efter første behandling ses resultater.

En undersøgelse gennemført under lægeligt tilsyn har vist en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm efter 8 behandlinger. Men allerede efter første behandling ses resultater.

Lipobelt indeholder den nyeste laserteknologi, som omfatter intelligent on-board-overvågning. Det betyder, at Lipobelt, i modsætning til andre dyrere laserlipolysemaskiner, automatisk kontrollerer og justerer hver diode under behandlingen, hvilket sikrer optimal effektivitet på alle tidspunkter. Derfor er det ikke nødvendigt at justere hver enkelt laserdiode, forbundet med Lipobelt!

​​

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Laserenergien fordeles homogent over hele fedtvævet takket være bæltets design. Bæltet placeres på det område man ønsker behandlet. Teknologien er kraftig, præcis og effektiv selv på de mere stædige områder. Behandlingen er blid for vævet og fuldstændig smertefri. Efter behandlingen anbefales enten motion, eller behandling med TEI System for at stimulere udskillelsen fedtet.​

UNDERSØGELSE AF LIPOBELT

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet af RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

En undersøgelse konkluderer, at der sker en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm. Tesen er udført på 20 personer der i gennemsnit har fået 8 behandlinger.​

​TRE GODE GRUNDE TIL AT PRØVE LIPOBELT:

RESULTATER

Behandlingerne er hurtige og meget komfortable. Synlige resultater allerede ved første behandling.

SIKKERHED

Lipobelt fungerer på det kemiske niveau, ikke-invasivt og uden at SKADE VÆVET.

MÅLRETTET BEHANDLING

Særligt effektiv på områder, der er svære at reducere med diæt og motion, som f.eks. mave, hofte, lår og arme.

​Ved at kombinere Lipobelt med TEI System får man endnu bedre resultater, da TEI System kan hjælpe med at stimulere udskillelsen af fedtet.

TEI System er en velkendt behandlingsform der kombinerer elektrostimulation med infrarød varme, der trænger dybt ned i huden. TEI System har 21 forskellige programmer, der kan slanke, lindre muskelsmerter og bekæmpe cellulite.

Behandlingen anbefales til normal- og let overvægtige personer der har haft problemer med genstridige fedtdepoter på fx mave, baller eller lår. Det kan være efter graviditet, efter slankekure, efter fedmeoperation eller personer der trods motion har problemer med at tabe sig de rigtige steder. 

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   insta-grey_2

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00