Permanent Makeup

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag.

Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, eyeliner eller læber, såfremt at man ønsker at bevare det optimale resultat. Hvor ofte man skal genopfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som din behandler vil informere dig om.

Årsagerne til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange – det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes over plukning eller helbredsmæssige årsager og for nogen handler det blot om af få tilført mere volumen til et ellers fint bryn. Uanset årsag, så er vi specialister i de muligheder der findes indenfor Permanent Makeup, til ethvert problem eller ønske.

Det er dog vigtigt at forventningsafstemme samt være indforstået med følgende, inden at man vælger at få foretaget en behandling:

  • Formålet med Permanent Makeup er ikke at erstatte en forholdsvis kraftig optegning af bryn med makeup.
  • Permanent Makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis og vil aldrig kunne konkurrere med almindelig makeup i farvestyrke og udtryk.

Dette er vigtigt at understrege, så man ikke bliver skuffet. Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man altså således ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet og man således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå. Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med at man som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden at man ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Et almindeligt forløb, fra start til færdigt resultat, er typisk på 2-3 behandlinger med 4-6 ugers interval pr behandling, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat.
Dette skyldes at vi alle reagerer vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, unik kropskemi, livsstil etc. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og man kan ikke sammenligne med andres resultater.

Nouveau Contour maskiner og udstyr

Permanent Makeup hos Clinique Belnatur udføres ved brug af Nouveau Contour maskiner og andet udstyr herfra. Nouveau Contour er et af verdens førende mærker ift. tekniske innovationer og nyskabelser indenfor permanent makeup. Nouveau Contours maskiner er af den højeste kvalitet og vi har både digitale og computerstyrede maskiner, samt manuelle redskaber, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter for at kunne levere de absolut bedste resultater. Computeren i maskinen kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0.01 sekunder.

I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål, til hver kunde og nåle modulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling med Nouveau Contour udstyr, altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikkert.

permanent makeup pdf FAQ

 

PERMANENT MAKEUP, KONSULTATION

Varighed: 15 minutter

Pris: 250 kr. (prisen bliver fratrukket behandlingsprisen)

​VIGTIG INFO:

For optimalt resultat bedes du 24 timer før behandlingen undgå:

  • ​Te, kaffe og andet der indeholder koffein
  • Alkohol og andre stimulerende midler
  • Acetylsalicylsyre
  • Blodfortyndende midler
  • Stærk krydret mad og skaldyr
  • Stærk sol på det område, der skal pigmenteres

Hvis du hyppigt lider af forkølelsessår, kan du mindske risikoen for udbrud ved læbebehandling ved at tage en receptpligtig pillekur 5 dage før behandling. Kontakt din egen læge for dette.​