Makeup

AFTEN MAKE – UP ( 60/75 MINUTTER )

Få lagt aften Make up inden du skal til den store fest ( 60 minutter). Eller få lagt Make up og derefter en vejledning i hvordan du selv kan ligge din Make up (75 minutter)​

En Aften makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigtsbehandling, sidst på dagen, med bareMinerals makeup. Eller lagt make-up til den store fest.

Vi vælger altid makeup, efter din alder og hudtype. Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.

​- Pris 60 minutter Make – up 449,-

– Pris 75 munitter Make-up inkl. vejledning 549,-​

​​Fordelene ved bareMinerals makeup findes i renheden baseret på 100% rene mineraler bareMinerals er en komplet makeup-serie baseret på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserie på markedet. Mineralbaserede produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, mineralolier, kunstige farvestoffer, parabener eller andre kemiske stoffer som kan give sensitiv eller uren hud. Produkterne er ikke testet på dyr.

​bareMinerals Foundations arbejder med huden, ikke mod den. Flere af mineralerne har plejende effekter og forskning viser, at bareMinerals.

Foundations reducerer hudirritationer, rødhed, akne, tørhed og hudældning. bareMinerals passer til alle hudtyper, også sensitiv og uren hud Med bareMinerals Foundations får du et helt naturligt resultat. Samtidig får du den dække du ønsker, sådan at bl.a. linjer og ujævnheder bliver mindre synlige. Giver naturlig glød og udstråling. bareMinerals Foundation SPF 15 indeholder mineraler som giver høj UVA-beskyttelse og forebygger dermed hudældning. Anbefales af den amerikanske kræftforeningen.

​​Når du bærer bareMinerals, vil du opdage din hud kan ånde da mineral makeup ikke tilstopper porerne.

​Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

​BareMinerals Makeup – Er ganske enkelt perfekt for din hud.​

 

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.