Mandelage Kemisk Peeling

KEMISK PEELING DER FORNYER HUDEN

Har du pigmentforandringer, akne eller ar i huden, som du kunne tænke dig at slippe af med? Så kan en kemisk peeling være den rette løsning, og den kan du få udført hos os hos Clinique Belnatur. Vores klinik er beliggende i Hellerup, hvor vi ofte tager imod kunder fra de omkringliggende områder som for eksempel Gentofte og Østerbro.

​EFFEKTIV METODE TIL FORNYELSE AF HUDEN

Kemisk peeling af huden er en af verdens mest anvendte metoder til hudfornyelse. Det er en metode, der i mere end 60 år efterhånden har været anvendt og anbefalet af hudlæger i forbindelse med flere forskellige lidelser. Metoden kan blandt andet bruges til fjernelse af ar, rynker og pigmentforandringer.

​Peeling af huden går helt overordnet set ud på at slibe huden, hvorved den bliver stimuleret, og herefter vil der blandt andet blive gendannet nye hudceller – en såkaldt fornyelse af huden.

​Vi tilbyder en effektiv kemisk peeling, der blandt andet består af mandelsyre og vitamin A. Denne behandling anvendes for at fjerne niveau 1 af fotoaldring, mild inflammatorisk akne og lettere pigmentforandringer.

Vores produkter indeholder:

  • ​Mandelsyre – 45 %
  • Vitamin A – 1 %
  • Liponsyre – 5 %​

HVOR OFTE SKAL JEG BEHANDLES?

Vi anbefaler, at du får en kemisk peeling ud fra nedenstående behandlingscyklusser:

​1. cyklus: 1 behandling pr. uge i 4-6 uger

2. cyklus: Behandling hver 15. dag med 2-4 behandlinger.

​Pris: 850 kr.