The Anti Age (90 minutter)

Den ultimative Anti-Age behandling. Du får en fantastisk, afslappende ansigtsbehandling der består af afrensning, eksfoliering, tilretning af bryn, afslappende massage af ansigt og decolté, plejende Anti-Age maske, Anti-Age ampul som indsluses i huden med Mesobiolift RF i 20 min. Maskinen virker udglattende på din hud og forbedrer dens kvalitet betragtelig. Behandlingen afsluttes med fugt og beskyttelse af øjenområder, læber og ansigt.

Behandlingen inkluderer

 • Afrensning
 • Papaya Enzyme Peeling med damp
 • eller AHA Frugtsyre (eget valg)
 • Tilretning af bryn
 • Voks af overlæbe
 • Afslappende massage af ansigt og decollte
 • Plejende Anti age maske
 • Meosbiolift Radiofrekvens 20 min. med Anti age ampul
 • Afsluttende ansigtscreme og serum tilpasset din hud

Pris kr. 899.--​

​Hvordan virker Mesobiolift RF?

​Over tid bliver fornyelsen af cellevæv langsommere og huden mister sin elasticitet fordi collagene og elastine fibrer der ansvarlige for fornyelse, bliver svækket. Huden bliver tyndere og har tendens til at synes rynket.

Den seneste Radiofrekvens teknologi tager i sigte at forebygge og genoprette hudens glathed, sætte det cellulære stofskifte i vejret og regenerere nye elastiske fibre.

​​Tilvalg

​Hånd eller Fodmassage 15 min kr 150

Beauty Angel Lys kr. 150

Farvning af bryn kr. 125

Mesobiolift​

Mesobiolift RF er det mest avancerede udstyr i sit sortiment af antiaging behandlinger. Mesobiolift RF-teknologi er blevet skabt af et team af ingeniører, læger og kosmetologer med stor erfaring inden for den professionelle skønhedsbranche. Dette resulterer i et intuitivt og alsidigt stykke udstyr, der passer ekstremt godt på huden, og alligevel er enormt kraftfuldt.

Mesobiolift RF giver en opstrammende behandling af arme, mave, lår og bagdel, sørger for ekstra tilførsel af næringsstoffer og forbedrer udrensningen af affaldsstoffer i huden.

- Virker bl.a. meget hudopstrammende efter vægttab.

- Øger hudens elasticitet

- Former ansigtet

- Reducerer mimiske rynker

Med tiden vil fornyelsen af cellerne reduceres, og huden vil miste sin elasticitet. Dermis bliver tyndere og har tendens til at lave folder. Mesobiolift RF reducerer tab af collagen og elastin og øger aktiviteten i hudens stamceller.

Den varmeabsorberende energi som bliver genereret af Mesobiolift RF resulterer i en blanding af elektromagnetisk energi og jævnstrøm. Denne sammensætning har evnen til at producere kontrolleret indre varme, og transporterer stamcellerne transdermisk ned til de dybere lag af huden. Denne formel er ekstremt effektiv i tilfælde af slap hud og manglede vitalitet.

Energiintensiteten kan justeres til hver person. Behandlingerne er behagelige, og huden reagerer naturligt og progressivt, som viser sig i et glat og godt tonet udseende.

​Download PDF for mere info​ »

Tilvalg til ansigtsbehandlinger

 • Ansigtsmassage 20 min kr 199,-
 • Frugtsyre (mesoestetic) kr 150,-
 • Hånd eller Fodmassage 15 min kr 150,-
 • Beauty Angel Lys kr. 100,-
 • Beauty Angel Lys med creme kr. 175,-

Før​

Efter​

Før​

Efter​

Vores kunder er vigtige for os!​

Læs flere udtalelser fra Trustpilot og Facebook.

Det perfekte sted til selvforkælelse

"Når jeg skal forkæle mig selv, bestiller jeg en ansigtsbehandling hos Belnatur. Lige fra man træder ind af døren, er man i gode hænder.De er professionelle og gør meget ud af at man får den helt rigtige behandling og gør sig umage for at man får en dejlig oplevelse."

Pernille Bannan

Luksuriøs oplevelse · Fin indretning · Professionelle produkter · Erfarne stylister

"Super lækker, hyggelig og varm atmosfære, fra du træder ind ad døren, til du går.Lækker behandling af professionel behandler. Ingen stress, kun “mig” tid.

Kan varmt anbefales  jeg kommer klart igen."

Susy Knudsen

KONTAKT CLINIQUE BELNATUR

fb-24​   insta-grey_2

Frederikkevej 12​
​2900 Hel​lerup

Find vej


Tlf: 39 40 00 99
Send e-mail

CVR: ​29185689

Mandag

Efter aftale

Tirsdag​-onsdag

Kl. 09.00- 18.00

Torsdag

Kl. 09.00- 20.00

Fredag

Kl. 09.00- 18.00

Lørdag

Kl. 10.00- 15.00